onze services

We werken nauw samen met onze klanten om hun individuele behoeften te begrijpen en hun ruimtes te ontwerpen om aan hun individuele wensen te voldoen. Onze diensten omvatten: het creëren van een uniek en gedenkwaardig moodboard voor uw huis of ruimte, het ontwerpen van een ontwerpvoorstel op maat en het weergeven van het ontwerpvoorstel om de essentie ervan weer te geven.

Toilet renovatie

Houten decoraties

Gipsplaat afwerking

marmer

schilderwerk

Buiten tuinhuizen

Stukadoor

Laminaat installatie

badkamer renovatie

complete huis renovatie

sloopwerkzaamheden

The design process

Neem contact met ons op om een ​​afspraak te maken om de details van uw project te bespreken, zodat we u kunnen helpen om te ontdekken hoe uw droomhuis eruit ziet. Als eerste stap onderzoeken we grondig welke stijl het beste past bij uw ruimte, budget en unieke behoeften. Vervolgens ontwikkelen we een moodboard waarmee je onze ideeën beter kunt visualiseren. Zodra we uw goedkeuring voor onze visie hebben ontvangen, gaan we verder met het maken van een reeks ontwerpvoorstellen. In de laatste stap wordt uw favoriete voorstel vervolgens feilloos weergegeven in onze programma's om u een virtueel, maar zeer realistisch beeld te geven van uw nieuw ontworpen woning.

three men laughing while looking in the laptop inside room
three men laughing while looking in the laptop inside room
selective focus photography of light bulb
selective focus photography of light bulb
white paint roller
white paint roller

Verven

Zag je dat je een zin had die je zei? Of wilt u muren en kozijnen laten lakken? Schakel in voor gegarandeerd blij resultaat

Overige klussen

Ons team heel ervaring met diverse klussen in en rondom uw huis. Specifieke klus gezien? Neem contact op met op.

Op maat oplossingen voor uw pand of wonning.

Wij hebben een lijst samengesteld wat wij allemaal kunnen oplossen.